Kérdések

Itt lehet tőlem kérdezni kommentben, bármi, ami eszetekbe jut a történettel kapcsolatban, vagy amire kíváncsiak vagytok :)

Megjegyzések

 1. Válaszok
  1. Helyes. Nagyon érdekel, hogyan folytatod. :) Egyelőre nem láttam benne olyan hibát, amin fennakadtam volna (bocs, béta szemmel olvasok már jó ideje...). Tetszenek a leírásaid, látom magam előtt a jeleneteket rendesen, ahogy kell. Talán egy kis szóismétlés volt itt (de csak akkor javítsd természetesen, ha úgy érzed máshogy jobb lenne): "Hihetetlenül kék szemeivel hihetetlen mélyre menően fixírozott."
   Hihetetlen szinonimái: elképesztő, káprázatos, szédületes, megdöbbentő, csodálatos, észveszejtő, döbbenetes... egy csomó van neki egyébként... én is meglepődtem. :)
   Jó írást! :) Jó ötlet volt egyébként felrakni moly-ra a blogod címét, én ott találtam rá.

   Törlés
  2. Köszönöm az észrevételt, és hogy olvasol :) Mindig örülök a visszajelzéseknek, hiszen így tudom, min lehetne javítani. Egyébként ez a bizonyos mondat már másnak is szemet szúrt, amikor írtam, úgy mond szándékos volt a szóismétlés, de meg cserélem, ha már ketten is jeleztétek. :)

   Törlés
 2. Azért is írtam, hogy csak akkor javítsd, ha úgy gondolod... mert azért érzékelni a szándékosságot, csak mégis megakad rajta az ember szeme. (Nekem mondjuk csak másodszorra. Elsőre fel se tűnt.)

  VálaszTörlés
 3. Nem kérdés, csak egy ötlet:
  Most már azért elég sok fejezet van és nem igazán kézen fekvő az elérésük azoknak, akik most kezdik elolvasni, lemaradtak, vagy újraolvasnák. Érdemes lenne vagy oldalra (oldallistaként megoldható), vagy felülre (Fejezetek fül és azon belül linkelgetni) belinkelni sorban őket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, erre már én is gondoltam, bár azért a címkék is segítséget jelentenek, de csináltam külön egy oldalt, így valóban még könnyebb lesz az elérés. Köszönöm.

   Törlés
 4. Szia, itt Kara/Ági !
  Pont azt nem találom, hogy hol és hogyan tudom megrendelni a könyved :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) A Colorcom Kiadó honlapján lehet megrendelni, a link a Megjelent! - című bejegyzésben ki van írva, de szerintem Google is kiadja a Colorcom shopjat. Ott lehet rendelni email cím megadásával. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Megjelent!!